Raktársátor leírás

A RAKTÁRSÁTOR FOGALMA NAPJAINKRA ERŐSEN ÁTFORMÁLÓDOTT, TARTALOMMAL ÉS PLUSZ FUNKCIÓKKAL LETT ELLÁTVA. A MODERN ELKÉPZELÉSEK ALAPJÁN KIALAKÍTOTT SZERKEZET FOKOZOTTABBAN ELLENÁLL A KÖRNYEZETI HATÁSOKNAK. NEM CSAK EGY FEDETT TERÜLET, AMELYET IDEIGLENES TÁROLÁSRA HASZNÁLHATUNK.

A RAKTÁRSÁTOR TARTÓSZERKEZETE LEHET TÖBB FÉLE ÁLLVÁNYRENDSZER VAGY RÁCSOS TARTÓSZERKEZET. A RAKTÁRSÁTOR OLDALFAL BURKOLATA LEHET BORDÁS LEMEZ, PONYVA ÉS BURKOLAT NÉLKÜLI IS.

RAKTÁRSÁTOR EGY OLYAN KIFORROTT KONSTRUKCIÓ, MELY RENDKÍVÜL GYORSAN TELEPÍTHETŐ ÉS NEM IGÉNYEL ENGEDÉLYEZTETÉSI ELJÁRÁST, ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYT, MINT PÉLDÁUL A FÉM- VAGY BETONSZERKEZETES ÉPÜLETEK.

TERVEZÉSÜK STATIKAI MÉRETEZÉST IGÉNYEL. GYÁRTÁSA PONTOSSÁGOT KÖVETEL MEG ÉS ÜZEMELTETÉSE FOLYAMATOS ODAFIGYELÉST IGÉNYEL – MINT MÁS ÉPÍTMÉNYEK.

SZERKEZET GYORSAN TELEPÍTHETŐ - A TELJES GYÁRTÁS 3 - 6 HÉT ALATT MEGOLDHATÓ.

RENDKÍVÜLI KONSTRUKCIÓS ELŐNY, HOGY A  SÁTOR ALAPTERÜLETI TÁROLÓ KAPACITÁSA AZ ÁLLVÁNYOK KAPACITÁSÁVAL MEG VAN NÖVELVE.

MŰSZAKI TARTALOMNAK NINCSENEK KORLÁTAI. MAXIMÁLISAN A MEGRENDELŐI IGÉNYEKHEZ ALKALMAZKODÓ TERVEZÉSSEL EGY NAGYON MAGASAN OPTIMALIZÁLT TÁROLÁSI KAPACITÁS ALAKÍTHATÓ KI.

MÉRETEK SZÉLESSÉGRE: IGÉNY SZERINT

MÉRETEK HOSSZÚSÁGRA: IGÉNY SZERINT

OLDALMAGASSÁG: IGÉNY SZERINT

KERESSE FEL TÁRSASÁGUNK IGÉNYEIVEL ÉS MI AZ ÖN INFORMÁCIÓIT BIZALMASAN KEZELVE A LEGOPTIMÁLISABB AJÁNLATOT FOGJUK ELKÉSZÍTENI.

ÍGY ÉPÜL A RAKTÁRSÁTOR

Raktársátor
Raktársátor

 

 

SSátor007DCIM126GOPRO

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.