Dexion történelem

A Dexion gyár évtizedek óta gyártja termékeit Európa több országában. A gyárat és a márkát Demetrius Comino alapította 1947 ben Angliában. Az eredetileg építési állványoknak szánt konstrukcióból alakult ki a Dexion könnyűpolcos rendszere. Ebből a rendszerből nem csak polcos állványokat, hanem galériákat és egyedileg a profilokból készített tartószerkezeteket is lehet készíteni. Magyarországon nincs olyan háztartás, melyben ne lenne valamilyen Salgó elem.

A Dexion magyarországon is gyártott rendszereket salgótarjáni gyárában. Itt készültek a DS-REck raklapos állványok és a klasszikus Salgó polc.

A Dexion az állványrendszerek piacán napjainkra jócskán túlnőtte a kezdeti időket. Napjainkban a teljes raktártechnikai termék paletta gyártásban van.

Ezeket a megbízható és optimális árakon beszerezhető termékeket szeretnénk bemutatni Önöknek.

HI280 as állványrendszer váltja le napjainkban a hagyományos csavaros salgó polcokat. A HI280 as állványrendszer főbb alkotói az állványkeretek és a polclapok.Összeszerelése rendkívül gyors, ezáltal rendkívül időtakarékos a felhasználó szempontjából.

Dexion-Salgó polcként ismert állványok a Dexion márka alapjait adta meg. Egy olyan komplex rendszer, melyből a raktári könnyűpolcok területén minden konstukciós elképzelés megvalósítható. Rendkívül elterjedt rendszer teljes vertikumát megtalálja a Raktármesternél.

Dexion Speed lock P90 es állványrendszer napjainkban Magyarországon használt raklapos állványok közt nagy számban megtalálható rendszer. Minősége a legjobbak közé lett sorolva, viszont árában az optimális megoldást találjuk. Teljes termékkör raktárról megvásárolhat.

SZOLGÁLTATÁSAINK A RENDSZERHEZ.

Tervezés

Dexion termékek értékesítése mellett, hivatalos tervezői programokkal méretezzük az állványokat statikailag. Tervezésnél maximálisan az előírások betartása a cél, az árak optimalizálásával.

Kivitelezés

Társaságunk húsz éves tapasztalattal végzi el a Dexion termékek gyári előírások szerinti összeszerelését, bontását és költöztetését. Rendkívül nagy figyelmet fordítva a munkavédelemre.

Felülvizsgálat

Az elkészült beruházások hosszútávú biztonságos működtetéséhez rendkívül fontos az állványok évenkénti felülvizsgálata. A felülvizsgálatot versenyképes áron és rövid határidővel végezzük.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.