Csarnokok

Maximális funkció - optimalizált ár - alku nélküli minőség

Önhordó polcrendszerek megvalósítása esetén egy olyan raktárat építhet, amely csarnok építése azzal kezdődik, hogy megtervezzük az ideális elrendezésű állványokat az Ön igényeihez és köré építünk falakat. Tesszük ezt a megszokott hagyományokkal szemben menve, mivel a hagyományos építési rendszerek a csarnokba próbálnak raktári állványokat optimalizálni.Hisszük, hogy 25% al több állványt kapnak ügyfeleink adott alapterületen úgy, hogy költségeiken 25% ot tudnak megtakarítani.
Önhordó raktárral gyorsabban fejlődhet versenytársaihoz képest, rendkívül kedvező árakon. Csarnokait pedig használhatja változó funkciókkal ellátva.Önhordó raktárcsarnokaink a megrendelőnk raktári igényeinek megfelelően tervezett önálló épületek.

Tervezés: Az igények felmérése alapján kialakított állványrendszereket úgy tervezzük, hogy az építészeti előírásoknak nagy biztonsággal megfeleljenek. Mivel az önhordó raktárak építési engedély kötelesek, ezért
a szerkezeti kialakításuk, biztonságuk megfelel a mindenki által az épületektől elvárt feltételeknek. A méretezést társaságunk végzi, minden esetben külső építészbevonásával, így biztosítjuk, hogy a projekt kiemelt ellenőrzés alatt legyen kivitelezve.

Építés: Alapozás:   Az általános szabályoknak megfelelően szakipar végzi.

Állványépítés:    A tervezett, megerősített szerkezetet a munkavédelem fokozott betartásával végzik állványépítő szakemberek.

Héjalás:    Könnyűszerkezetes csarnoképítők végzik a választott héjalás kivitelezését.

Ellenőrzés, minőség:     Az épületet építész tervezi, hatóság adja az építési engedély és felelős műszaki vezető felügyel a helyszínen.

Kérje egyedi árajánlatunkat!