Csarnokok

 

Önhordó polcrendszerek megvalósítása esetén egy olyan raktárat építhet, amely csarnok tervezése azzal kezdődik, hogy megtervezzük az ideális elrendezésű állványokat az Ön igényeihez és köré építünk falakat. Míg a hagyományos rendszer általános formája, hogy építünk egy csarnokot és ebbe a csarnokba kényszeredetten rajzolunk állványokat.

Hisszük, hogy 25% al több állványt kapnak ügyfeleink adott alapterületen úgy, hogy költségeiken 25% ot tudnak megtakarítani.

 

Önhordó raktárral gyorsabban fejlődhet versenytársaihoz képest, rendkívül kedvező árakon.

 

Önhordó raktárcsarnokaink a megrendelőnk raktári igényeinek megfelelően tervezett önálló épületek.

Tervezés:     Az igények felmérése alapján kialakított állványrendszereket úgy tervezzük, hogy az építészeti előírásoknak nagy biztonsággal megfeleljenek. Mivel az önhordó raktárak építési engedély kötelesek, ezért a szerkezeti kialakításuk, biztonságuk megfelel a mindenki által az épületektől elvárt feltételeknek. A méretezést társaságunk végzi, minden esetben külső építészbevonásával, így biztosítjuk, hogy a projekt kiemelt ellenőrzés alatt legyen kivitelezve.

 

Építés: Alapozás:   Az általános szabályoknak megfelelően szakipar végzi.

Állványépítés:    A tervezett, megerősített szerkezetet a munkavédelem fokozott betartásával végzik állványépítő szakemberek.

Héjalás:    Könnyűszerkezetes csarnoképítők végzik a választott héjalás kivitelezését.

 

Ellenőrzés, minőség:     Az épületet építész tervezi, hatóság adja az építési engedély és felelős műszaki vezető felügyel a helyszínen.

Kérje egyedi árajánlatunkat!