Sátortervező

Könnyűszerkezetes csarnok felépítése.

A képre kattintva megtekintheti könnyűszerkezetes csarnokunk szerkezeti felépítését.

 

A csarnok szerkezete rendkívül stabil és gazdaságos beruházást biztosít. A külső burkolat lehet ponyva, trapézlemez és szendvicspanel is.

Keystones Kft hivatalos Dexion viszonteladó

A DEXION MINT MÁRKA TÖBB ÉVTIZEDE JELENSÉGKÉNT HATÁROZZA MEG A MAGYARORSZÁGI RAKTÁROZÁST. A DEXION MÁRKA TÖBBSZÖR BIZONYÍTOTTA ÜGYFELEINKNEK A MINŐSÉGET, BIZTONSÁGOT, IDŐTÁLLÓSÁGOT.
TÁRSASÁGUNK 1998 ÓTA A DEXION GYÁR MAXIMÁLIS ELKÖTELEZETTJE.
NAPJAINKBAN A MÁRKA A LEGMODERNEBB ELVÁRÁSOKNAK IS ELŐRE MEGFELELŐ MEGOLDÁSOKAT KÍNÁL TÖBB RAKTÁROZÁSI TERÜLETEN, MELYBŐL 8 FÉLE TERMÉKET AJÁNLUNK ÖNÖKNEK IS.

POLCRENDSZEREK, GALÉRIÁK, RAKLAPOS ÁLLVÁNYOK, GÖRDÍTHETŐ ÁLLVÁNYRENDSZEREK, KAROS ÁLLVÁNYOK ÉS IRATTÁRAK TÖBB MILLIÁRDOS ÉRTÉKBEN KERÜLTEK ÖSSZESZERELÉSRE.

SZILÁRD MEGGYŐZŐDÉSSEL ÉS 18 ÉV TAPASZTALATÁRA ALAPOZVA AJÁNLJUK A TERMÉKEKET ÜGYFELEINKNEK.
 

Keystones kft referencia

raklapos 012 p90 SLB

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

HI280 polc

Dexion HI280 polcrendszer

CSAVARMENTES, KAPCSOLHATÓ HI280 ÁLLVÁNY A MAI KOR ELVÁRÁSAINAK MEGFELELŐEN TERVEZETT ÉS LEGYÁRTOTT MAGAS MINŐSÉGŰ POLCRENDSZER.

A RENDSZER KÖNNYEN ÉS GYORSAN SZERELHETŐ - ÍGY ÖN KÖLTSÉGET CSÖKKENTHET ÉS IDŐT NYERHET A SZERELÉSNÉL.

A CSAVARMENTES DEXION ÁLLVÁNYRENDSZER TEHERBÍRÁSA NAGYOBB, MINT A CSAVAROS ÁLLVÁNYOKÉ.

FELÜLETKEZELÉSÉT MODERN SZENDZIMIR HORGANYZÁSOS TECHNOLÓGIÁVAL KEZELIK.

AJÁNLJUK ÖNNEK EZT A TERMÉKET:

Read More

Raktársátor leírás

A RAKTÁRSÁTOR FOGALMA NAPJAINKRA ERŐSEN ÁTFORMÁLÓDOTT, TARTALOMMAL ÉS PLUSZ FUNKCIÓKKAL LETT ELLÁTVA. A MODERN ELKÉPZELÉSEK ALAPJÁN KIALAKÍTOTT SZERKEZET FOKOZOTTABBAN ELLENÁLL A KÖRNYEZETI HATÁSOKNAK. NEM CSAK EGY FEDETT TERÜLET, AMELYET IDEIGLENES TÁROLÁSRA HASZNÁLHATUNK.

A RAKTÁRSÁTOR TARTÓSZERKEZETE LEHET TÖBB FÉLE ÁLLVÁNYRENDSZER VAGY RÁCSOS TARTÓSZERKEZET. A RAKTÁRSÁTOR OLDALFAL BURKOLATA LEHET BORDÁS LEMEZ, PONYVA ÉS BURKOLAT NÉLKÜLI IS.

RAKTÁRSÁTOR EGY OLYAN KIFORROTT KONSTRUKCIÓ, MELY RENDKÍVÜL GYORSAN TELEPÍTHETŐ ÉS NEM IGÉNYEL ENGEDÉLYEZTETÉSI ELJÁRÁST, ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYT, MINT PÉLDÁUL A FÉM- VAGY BETONSZERKEZETES ÉPÜLETEK.

TERVEZÉSÜK STATIKAI MÉRETEZÉST IGÉNYEL. GYÁRTÁSA PONTOSSÁGOT KÖVETEL MEG ÉS ÜZEMELTETÉSE FOLYAMATOS ODAFIGYELÉST IGÉNYEL – MINT MÁS ÉPÍTMÉNYEK.

SZERKEZET GYORSAN TELEPÍTHETŐ - A TELJES GYÁRTÁS 3 - 6 HÉT ALATT MEGOLDHATÓ.

RENDKÍVÜLI KONSTRUKCIÓS ELŐNY, HOGY A  SÁTOR ALAPTERÜLETI TÁROLÓ KAPACITÁSA AZ ÁLLVÁNYOK KAPACITÁSÁVAL MEG VAN NÖVELVE.

MŰSZAKI TARTALOMNAK NINCSENEK KORLÁTAI. MAXIMÁLISAN A MEGRENDELŐI IGÉNYEKHEZ ALKALMAZKODÓ TERVEZÉSSEL EGY NAGYON MAGASAN OPTIMALIZÁLT TÁROLÁSI KAPACITÁS ALAKÍTHATÓ KI.

MÉRETEK SZÉLESSÉGRE: IGÉNY SZERINT

MÉRETEK HOSSZÚSÁGRA: IGÉNY SZERINT

OLDALMAGASSÁG: IGÉNY SZERINT

KERESSE FEL TÁRSASÁGUNK IGÉNYEIVEL ÉS MI AZ ÖN INFORMÁCIÓIT BIZALMASAN KEZELVE A LEGOPTIMÁLISABB AJÁNLATOT FOGJUK ELKÉSZÍTENI.

ÍGY ÉPÜL A RAKTÁRSÁTOR

Raktársátor
Raktársátor

 

 

SSátor007DCIM126GOPRO

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

Sátorkönyv

A SZABÁLYOS ÉS FELELŐSSÉGTELJES MŰKÖDTETÉS FELTÉTELE A SÁTORKÖNYV.

 

Sátorkönyvet megfelelő engedélyek birtokában levő szakember adhatja ki. Az engedélyeztetés legfontosabb része a gyártást is megelőző szakmai szempontok szerinti statikai méretezés.A méretezés kiterjed az állványok terhelésének-, hó- és szélteher ellenőrzésére. A megfelelő méretezések szerint legyártott szerkezetet felépítve és a teljes kivitelezést leellenőrizve kapjuk meg a sátorkönyvet.

 

Mivel a sátor nem építési engedély köteles, így a sátorkönyvben feljegyzett havi szemrevételezéssel tarthatjuk üzemben amíg szükségünk van a sátorra.

 

Nem javasoljuk csak ÉMI engedéllyel rendelkező sátor beszerzését a későbbi felelősségi kérdések miatt - a sátorkönyv a megfelelő szakmai kontrolt biztosítja.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.