Könnyűszerkezetes csarnokaink típus szerint

Könnyűszerkezetes raktárcsarnokunk optimalizálva adja meg adott alapterületen a maximális raktári kapacitás kialakítását úgy, hogy optimális áron megvalósítja a maximális tárolási kapacitást a legkisebb beruházási költségek mellett.

Szigeteletlen könnyűszerkezetes csarnokunk felhasználási lehetőségeinek, csak a megrendelőink igényei szabnak határt. Raktárak, tárolók hangárok kialakítására alkalmas, akár építési engedély nélkül is felépíthető és biztonsággal üzemeltethető.

Könnyűszerkezetes csarnokunk ponyva borítással biztosítja a legolcsóbb beszerzési lehetőséget ügyfeleinknek. A raktársátor szigeteletlen épületekhez is tervezett szerkezetből készülnek és rendkívül gyorsan, olcsón és építési engedély nélkül felállíthatóak.

Raklapos állványokra épített könnyűszerkezetes csarnok előnyei

Gyors telepítés

Szerződés megkötésétől és az esetleges építési engedély megléte esetén a gyártás 4 - 8 hét. Az építés 5 - 20 munkanap az alapterülettől függően.

Maximális helykihasználás.

Az optimális működéshez tervezett raktár berendezésekhez, terekhez, szintosztó födémekhez tervezett teret burkoljuk le. Így 20 - 25% al nő a kapacitás.

Optimális árak.

Mivel a megerősített állvány tartószerkezet, mivel az alapozás gyökeresen más lesz, mivel százalékosan kimutatható a helymegtakarítás - az árak optimálisak.

Esztétika

A raklapos állványokra épített önhordó könnyűszerkezetes csarnok kinézetében és a design lehetőségeiben egyenértékű a hagyományos csarnokokkal..

Értékállóság.

Könnyűszerkezetes csarnokaink idővel akár tevékenység változás, tulajdonos váltás és egyéb események bekövetkezése esetén mobilak. Bármikor értékesíthetőek.

Piaci előny Önnek.

Véleményünk szerint egy új és mások által hazánkban még nem alkalmazott technológiával előnyös pozícióba hozhatja Vállalkozását, vállalatát - ezt kínálják újszerű rendszereink.

    Kérje egyedi árajánlatunkat!
    Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.