Fém polcrendszer

Salgó polc saroklemez

Salgó polcrendszerekben a saroklemezzel érjük el az állványok stabilitását. A saroklemez állandó eleme a csavaros polcrendszereknek. A kezdeti időkben már meghatározták a saroklemez szintek számát.
Különösen fontos a saroklemezek szerepe a többszintes galériák esetén. Napjainkban az általános használat során 2440 mm es állványmagasságig 2 szinttel, ezen magasság felett 3 saroklemez szinttel számolunk.

Saroklemezek az idők folyamán – 65 év alatt – több formában és anyagból is készültek.

 

Fém polcrendszer

A saroklemez felülete lehet alumínium, festett vagy horganyzott kivitelű. A színekben döntően a RAL színek vannak jelen a gyártóknál.

  • Háromszög alakú saroklemez – klasszikus forma – volt az első erősítés. Ennek az anyaga alumínium.
  • Háromszög forma készül az alapanyagárak emelkedése miatt idővel fémből készült.
  • Harmadik lehetséges általános forma az L alakú saroklemez. Ezt a praktikus formát a munkavédelem és a modern design miatt fejlesztették ki.

Leírásunkban, csak a Magyarországgal kapcsolatos gyártási változásokat írtuk le. A világ minden pontján gyártott rendszerek saját saroklemezekkel és merevítésekkel rendelkeznek.

A galériás állványok kialakításnál, saroklemez szintek meghatározásánál kérje a Keystones Raktártechnika segítségét. Gyári adatok alapján meg tudjuk határozni, tervezni partnereink számára a különböző rendszerek saroklemez igényeit.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.