Keystones Raktártechnika

Keystones Raktártechnikai Kft 1999-es alapítása óta több ezer projekt megvalósításában vett részt. A társaságunk bőséges gyakorlattal rendelkezik a statikus és mobil állványok tervezésében és kivitelezésében.

Az elmúlt közel 25 évből 14 évet raktártechnikai kivitelezésekre és használt állványrendszerek értékesítésére fordítottunk. 2013 óta önálló kereskedői tevékenységbe kezdtünk. Napjainkra közepes méretű raktártechnikai vállalattá növekedtünk, 150 millió forint értékű árukészlettel.

Fő tevékenységünk a hagyományos statikus- és mobil állványrendszerek megoldásainak prezentálása partnereink felé. Az általunk megvalósított projektekben kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra, minőségre és versenyképes árakra. Az ügyfeleink számára széles választékot kínálunk állványrendszerek terén. Szakértő csapatunk által készített tervek alapján, a legszigorúbb előírásoknak megfelelően valósítjuk meg az optimális raktározási megoldásokat.

A statikus állványrendszereink stabil és biztonságos tárolási lehetőséget biztosítanak a különféle termékek számára. Ezen kívül, mobil állványrendszereink rugalmas és helytakarékos megoldást nyújtanak a nagyobb kapacitást igénylő raktári terek számára.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre és a biztonságra. Minden állványrendszerünk folyamatosan ellenőrzött és ezzel garantáljuk az ügyfeleink számára a megbízható és hosszú élettartamú termékeket. Emellett szakértő csapatunk rendszeresen felülvizsgálja a legújabb technológiai fejlesztéseket, hogy mindig naprakész és innovatív megoldásokat kínálhassunk. Fontos számunkra a megbízható ügyfélkapcsolat és elégedett partnerek. Ezért minden egyes projektünket együttműködésen és kommunikáción alapuló megközelítéssel valósítjuk meg.

Ügyféltámogatásunk készséggel áll rendelkezésre minden technikai kérdésben és segít a legoptimálisabb megoldások megtalálásában. Összességében a Keystones Raktártechnikai Kft. egy megbízható és tapasztalt vállalat, amely széleskörű raktározási megoldásokat kínál ügyfeleinek. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy partnereink számára biztonságos, minőségi és versenyképes árú állványrendszereket biztosítsunk.

.

Keystones Kft 1 00001

    Kérje egyedi árajánlatunkat!




    Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.