Fémpolc

Salgó polc

Kinek ajánljuk a meglepő áru rendszert?

ipari felhasználás

Ipari vállalatok alapanyagok, késztermékek tárolására használják a rendszert. Méretválasztékával alkalmas minden méretbeli igény kielégítésére. Galériás kialakításra is alkalmas polcrendszer.

Kereskedelmi felhasználás

ipari salgó polcKereskedelem az áruk kezelésének minden terület lehetséges tárolási megoldás a polcrendszer. Raklapos állvány rendszerrel összeépíthető. A galériás rendszer kialakítása itt is megtérül.

Háztartási felhasználás

ipari polcrendszerLakossági felhasználatra speciális teherbírással is választható a polcrendszer. A könnyebb kivitel megfelel a privát használatnak hosszútávon. Ezen opció további költségcsökkentést eredményez.

Egyszerűen beszerezhető az igényeknek megfelelő polcrendszer - tanácsaink.

Funkció meghatározása.

Salgó polc beszerzésének legyen az alapja, hogy meghatározzuk a tárolni kívánt termékek méreteit, mennyiségét és az egységenkénti súlyokat. Következő lépés a rendszer számára kijelölt terület (fal, csarnok, konténer,..) méreteinek pontos meghatározása. Ezekben a lépésekben is állunk rendkezésére.

Árajánlat, műszaki tartalom.

Partnereink igényeinek pontosítása után elkészül az árajánlatunk. Az ajánlatban részletesen kifejtjük a műszaki tartalmat (méretek, anyagvastagság, teherbírás). Az adatokon felül a teljesítési határidőket, fizetési feltételeket is megadjuk. Kérdésekben állunk rendelkezésre személyes egyeztetéssel, árkalkulátorral..

Szerelés, szerelési idő.

Csavaros állvány ára szinte fele, szerelési ideje csak harmadával több a csavarmentes rendszerhez képest. Szereléshez minden alkatrészt biztosítunk a polcokhoz. Falhoz rögzítéshez, egyedi megoldásokhoz az ajánlat nem tartalmaz elemeket (amennyiben szükséges lehet, azt minimum külön jelezzük Önnek).

  Kérje egyedi árajánlatunkat!
  Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

  Hogyan működik a rendelés?

  Vásárlás, árajánlat, tanácsadás.

  Salgó polc áraink a kalkulátor segítségével 0-24 órában elérhetőek. Ajánlatot kollégáink is készítenek Önnek.  Árlistából is választhat termékeink közül. Kedvező elbírálás esetén az Ön megrendelése alapján indul az ügyintézés. Váci telephelyünkön személyesen állunk rendelkezésére.

  Fizetési feltételek, teljesítés.

  Projektjeink előleg-, végszámla utalással működnek pénzügyileg. A kiadott árajánlatok minden esetben tartalmazzák az aktuális fizetési kondíciókat. Személyes vásárlásnál utalás, kártyás és készpénzes fizetési lehetőségeket tudunk biztosítani partnereink számára.

  Szállítási lehetőségek, áruk átvétele.

  Salgó polc szállítása méretkorlátozással (futárszolgálattal) is lehetséges. Szállítóval, gyűjtő fuvarral is tudjuk küldeni a polcrendszert. Szereléssel együtt cégünk is vállalja a kiszállítást. Személyes átvételre váci telephelyünkön van lehetőség munkanapokon. Szállításra ajánlatot adunk.

  Fém polcrendszer alkatrészek teljes választékban.

  Salgó polc tálca

  Salgó Talplemez

  Salgó saroklemez

  Salgó lábprofil

  Salgó lábprofil