mecalux-hasznalt-raklapos-allvany

Raklapos állvány

Raklapos állványok elismert és bevált raktározási megoldások. A függőleges állványkeretekbe kapcsolófejjel beakasztott gerendákon tároljuk a termékeink.A raklapos állványrendszerek biztosítják a bérelt vagy saját tulajdonú raktárak tereinek gazdaságos és gyors kihasználását.

Raklapos állványrendszerek az alábbiak lehetnek:

Drive-In állványrendszerek

Görgős raklapos állványok

Pallet-Shuttle raklapállványok

A raklapállványokat emelőgépekkel szolgáljuk ki. Kevés a csak kézi kiszolgálásra épített polcrendszer, de a raklapállványok alsó gerenda szintjei gyakran kerülnek polcozásra ( kézi összekészítés esetén ). Az általános raklapos állvány használatától helytakarékosabb megoldás a szűk folyosós- és automatizált rendszer valamint a tömbtárolásos állványok használata lehet. 

A raktári állványrendszerek tervezésénél minden esetben a felhasználásra, felhasználóra lehet és kell szabni a rendszert. Figyelembe kell venni a gazdaságossági szempontokat.

Meghatározza a raktár későbbi működését a raktárcsarnok, termékek jellege, termékek méretei ( mm, kg), ki- és betárolás sebessége és a termékek mennyisége.

Tervezésben állunk rendelkezésére - illetve letölthető a raklapos állvány árlista

Az állványkatalógus segítség szeretne nyújtani Önnek, amennyiben nem ismert a saját vagy vásárolni kívánt állványrendszerének típusa, gyártója.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Napjainkban a kereskedelemben nem csak az EU méretű raklapok jellemzőek. Számos a világ több részéről érkező termék miatt az állványrendszereket érdemes úgy tervezni, hogy ezen egyedinek számító méreteket úgy tudja fogadni a raklapos állvány, hogy ne okozzon gondot, ha időszakonként más és más termékek érkeznek.

Raklapos állvány elemek, opcionális kiegészítők.

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - ÁLLVÁNYKERET VAGY ÁLLVÁNYLÉTRA.

AZ ÁLLVÁNYKERET KÉT DARAB ÁLLVÁNYOSZLOPBÓL, GYÁRILAG ELŐÍRT MEREVÍTŐKBŐL, TALPAKBÓL ÉS A KÖTŐELEMEKBŐL ÁLL. AZ ÁLLVÁNYKERETEK TERHELHETŐSÉGÉT MÉRETEZNI KELL.

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - GERENDA.

 

MINDEN GERENDA KÉT KAPCSOLÓFEJBŐL - JOBBOS ÉS BALOS - ÉS A GERENDATÖRZSBŐL ÁLL. A KAPCSOLÓFEJEK KÖRMEINEK SZÁMA, A GERENDA SZELVÉNY KERESZTMETSZETE ÉS A GERENDA SZELVÉNY HOSSZA HATÁROZZA MEG A GERENDA TEHERBÍRÁSÁT.

Miért a Raktármesternél legjobb a minőség?

Az állványokat komoly anyagi ráfordítással fedett és tisztán tartott raktárainkban tároljuk. Tudjuk, hogy ügyfeleink az új- és használt állványokat jó esztétikai és 100% os műszaki állapotban szeretnék megvásárolni. Az általunk forgalmazott állványrendszerekről teljes műszaki dokumentációt beszerezzük vagy statikai számításokkal ellenőrizzük.

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - BIZTOSÍTÓSZEG

Raklapállvány alkatrész

Raklapállvány alkatrész

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - POLCPANEL.

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - TERHELHETŐ RÁCSPANEL.

Raklapállvány alkatrész

Raklapállvány alkatrész

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - POZDORJABORÍTÁS.

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - HÁTFALRÁCSOS BORÍTÁS.

Raklapállvány alkatrész

Raklapállvány alkatrész

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - TÚLTOLÁS GÁTLÓ.

 

 

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - OSZLOPVÉDELEM.

Raklapállvány alkatrész

Raklapállvány alkatrész

 

RAKLAPOS ÁLLVÁNY - KERETVÉDELEM ( PAJZS VAGY PROTEKTOR ).