éves állvány felülvizsgálat

Állványrendszerek felülvizsgálata

Állvány felülvizsgálat

A felülvizsgálat fontossága és szükségessége.

Igen fontos, hogy a logisztikai létesítmények üzembiztosak legyenek, különösen a raktárterületek esetében. A rendszeres vizsgálatok elengedhetetlenek a biztonságos működés érdekében. Érdemes ehhez szakértő segítségét kérni, aki jártas a raktártechnika területén és rutinosan elvégzi a raklapos állványok , ipari polcrendszerek szemrevételezést. Fontos, hogy minden sérülést és hiányosságot azonnal jelentsünk, hogy elkerüljük a baleseteket és a kockázatokat.

MSZ EN 15635 szerinti állvány felülvizsgálat folyamata.

Szemrevételezés

éves állvány felülvizsgálat

A felülvizsgálatot az előírások szerint az alkalmas személy végezheti el. Mégis javasolt raktártechnikai területen jártas vállalat, műszakilag tapasztalt szakemberét megbízni az évenként esedékes vizsgálattal. A vizsgálat szemrevételezéssel történik és a célja minden állványrendszert érintő sérülés feltárása és az esetleges hiányosságok jelzése.

Jegyzőkönyvezés

Éves állvány felülvizsgálat

A vizsgálat során zöld, sárga, piros színű matricákkal jelöljük a hibákat. A szemrevételezés eredményeiről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyv tartalmazza a helyet, időpontot és az összes hibát, melyet a vizsgálat alatt találtunk. A jegyzőkönyv mellé egy hibalistát is adunk, mely alapján be lehet kérni a javítási ajánlatokat.

Javítás

raklapos állvány karbantartás

Javítást a jegyzőkönyv hibalistája alapján végezzük el. A javítást saját szerelőink végzik és a szükséges alkatrészeket is tudjuk pótolni. A javítás során készülő jegyzőkönyv pontról pontra rögzíti az összes sérülés javítottságát, beazonosítható módon. A sérülések javítása után megfeleltünk az előírásoknak, de a 12 hónapon belül keletkező hibákat is javítsuk.

  Kérje egyedi árajánlatunkat!
  Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

  Felülvizsgálat előnyei

  Előírások betartása
  A vizsgálat elvégeztetésével eleget teszünk a hatályos előírásoknak és a munkavédelmi megbízott munkáját is megkönnyítjük. A tervezett felülvizsgálat időben van elvégezve és nem vezet kapkodó megoldáshoz.
  Folyamatos ellenőrzés
  A felülvizsgálatokkal megvalósul az állványrendszerek folyamatos jó műszaki szinten tartása. Az éves szemrevételezések alkalmával a megbízónk értesül az esetleges új szabályokról és munkavédelmi lehetőségekről.
  Biztonságos működés
  A rendszeres karbantartásoknak köszönhetően nem fenyegeti az állványsérülések okozta veszély a raktár dolgozóit, működését. Mentesülhetünk egy esetleges baleset következményeitől - be nem következett baleset.

  Raktártechnika – építés, bontás, költöztetés

  Raktártechnika kivitelezés bemutatása.

  Legfontosabb profilunk a raktártechnikai berendezések kivitelezése.Több gyártó hivatalos szerelőcsapataként jelentős beruházások minőségi kivitelezését végeztük 1999 óta. 2014 es év óta saját terveink alapján eladott rendszereket mi magunk építjük. A szerelőink képzettsége és tapasztalata folyamatos megrendeléseket biztosít számunkra - még anno a válság idején is.

  Beruházásokat közvetítők nélkül kedvező áron szerezheti be társaságunktól. Az eltelt idő alatt szinte minden, a hazai piacon megjelent állványrendszerrel dolgoztunk már, termékismerettel rendelkezünk. Sérült elemek javítását, pótlását is elvégezzük.

  Gyakorlatunk kiterjed az alábbiakra:

  Mezanin építés

  Raktártechnikai kivitelezés irányelvei:

  Napjainkra évi 39000 óra szerelési időt érünk el.A szereléseknél az alábbi szempontok a meghatározóak számunkra:

  • Alapos előkészítés.
  • Pontos kezdés.
  • Biztonságos munkavégzés.
  • Szakszerű és szabványoknak megfelelő kivitelezés.
  • Átadási határidő betartása.
  • Garanciális helytállás azonnal.

  A honlapunkon megtalálható teljes raktártechnika kivitelezése, bontása és karbantartása is napi rutinfeladat számunkra.

   

  Írja meg kérdéseit - hamarosan választ adunk.

   Kérje egyedi árajánlatunkat!
   Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

   Raktártechnikai elemzés, tervezés.

   Társaságunk 1999 es alapítása óta 20 - 25 milliárd Forint értékben építettünk ki rendszereket saját terveink, tapasztalatunk  és európai gyártók szakmai tapasztalatai alapján.

   Az elemzések alapján felmerülő kialakítások, technológiai megoldások végleges formája egy modern jól működő rendszer lesz.

   Rendszereink:

    

   Az előnyök felsorolása helyett fontosnak tartjuk elmondani, hogy az állványrendszerek kialakítását gyakorlati szemmel nézzük. Fontos szempont a jó működésen és az esetleges csúcstechnológiák használatán túl, hogy egy projekt zökkenőmentesen kivitelezhető legyen és a későbbiekben gyakorlatiasan és hibátlanul működjön. A működtetés pedig minden esetbe minimális költségekkel járjon.

    

   Tervezés fontos része, hogy egyedi rendszereink és fémszerkezeteink Magyarországon készüljenek, amennyiben csak külföldi technológia beszerezhető - ezt is tudjuk prezentálni.

    Kérje egyedi árajánlatunkat!
    Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.