Raktársátor felépítése

A raktársátor konstrukciónkban raktártechnikai tapasztalatunknak köszönhetően átgondoltuk a raktársátor szerkezeti megoldását.

A Raktármester raktársátor tartószerkezetét maga az állványzat adja. Erre az állványzatra építjük rá a tetőszerkezetet, mely szél- és hótehernek is megfelelően van tervezve. A raktársátor belső felületeit sokkal rendezettebben lehet használni, ha a térben nem csak tömbösen tárolunk. Az állványok lehetővé teszik, hogy a rakatainkhoz közvetlenül hozzáférjünk. Több állványsor esetén pedig gyorsan tudunk a termékeinkhez jutni.

Az alkalmazott állványok lehetnek:

Raklapos állványok, drive-in állványok, karos állványok és az ügyfeleink kérésére kialakított egyedi szerkezetek.

A raktársátorral rendkívül gyorsan oldhatja meg rövid- és középtávú raktározási problémáit úgy, hogy a raktársátorral költségvetésében jelentős megtakarítást érhet el akár bérleti díjakban vagy beruházásoknál.

Raktársátor megoldást kínál Önnek amennyiben hirtelen, vagy kis költségvetésből kell megoldani egy tárolási problémát. A konstrukció előnye: hogy nincsenek kötöttségek a méretekben, adott helyen gyorsan és bürokrácia mentesen lehet megoldani a termékek tárolását.

Raktársátor hivatalos működtetéséhez egy statikailag megtervezett sátorszerkezetre van szükség. Majd a professzionális felépítés után egy ellenőrzés keretében kapja meg a sátorszerkezet a sátorkönyvet. Ezzel a könyvvel lehet felelősségmentesen üzemeltetni a sátrat.

Raktársátor építését saját kivitelező csapatunkkal hatjuk végre. 20 éves szerelői tapasztalatunk is garancia arra, hogy az Ön raktársátrát is magas színvonalon kivitelezzük. Különösen nagy gondot fordítunk a munkavédelemre, mellyel az ügyfeleink biztonságát is szavatoljuk.

A RAKTÁRSÁTOR FŐBB TULAJDONSÁGAI.

Tetszés szerinti alapterület

Raktársátor alapterülete 0 négyzetmétertől a végtelenig növelhető. A méreteknek a gazdaságosság szab határt.

Tetszés szerinti magasság.

A szerkezet oldalfal magassága és csúcsának magassága a felhasználás által megkövetelt méretekig növelhető.

Tetszés szerinti funkció

Az Ön elképzeléseinek megfelelő tartalommal, funkcióval lehet ellátni a sátor mindennapi működését.

Tárolt termékek

Raktársátorban tárolhatunk bármilyen alapanyagot, készterméket, csomagolóanyagot esetleg hulladékot is.

Engedélyeztetés

A raktársátor előnye, hogy nem kell építési engedélyt kérni a telepítéséhez, de az üzemeltetésére figyelni kell.

Üzemeltetés

A hivatalosan üzembehelyezett raktársátoronl havonta egyszer egy szemrevételezéses vizsgálatot kell tartani.

Ipari raktársátor felépítése, tulajdonságai

Ipari raktársátor

A raktársátor szerkezeti felépítése bőven túllépi az raktársátor kategória fogalmát, mert statikailag olyan megoldásokat tartalmaz amelyek fokozott igénybevételének és az időjárás okozta behatásoknak is jobban ellenáll mint a hagyományos rendezvénysátor, raktársátor kategória szerkezetei.

A tömbös tároláshoz plusz funkciókat is enged a rendszerünk, így gyorsabb a ki- és betárolás. A raktársátor igazi raktári funkciót lát el és rövid- vagy középtávon nem kell raktárcsarnokot építtetni és építmény adó sincs a szerkezet után.

AZ IPARI RAKTÁRSÁTOR PLUSZ MŰSZAKI OPCIÓI

A raktársátorhoz igény szerint választható ajtó. Az ajtó lehet nyíló-, toló-, csúszóajtó - hajtását tekintve mechanikus vagy elektromos. Az elhelyezése tetszőleges. Végfalakon vagy oldalfalakon is elhelyezhetőek az ajtók, akár több is a felhasználáshoz,adottságokhoz igazodva.

Az alapkialakításban a sátor beltere, a raktársátor ponyvájának belső oldala nem párásodik, megfelelően szellőztettet a szerkezet. Amennyiben mégis igény van megrendelőnk részéről a páramentesítésre, akkor szellőztető ventilátort is be tudunk építeni a raktársátorba.

A ponyvaborítás az oldalfalakon kiváltható lemezborítással. A lemezborítástól csarnok kinézete lesz a raktársátornak és biztonságosabbá is válik az oldalfalak irányából. Lemezborítás színe a környezethez vagy a megrendelői arculathoz választható.

    Kérje egyedi árajánlatunkat!
    Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.