Könnyűszerkezetes csarnok tervezése.

Az állványokra szabott épület:

A könnyűszerkezetes önhordó csarnokok tervezésénél az építőiparban, tervezésben meghatározott szabályokon túl a csarnokainkat az állványrendszerek teherbírásának figyelembevételével vesszük figyelembe és méretezzük.

 

A tervezésnél elsődleges szempont a raktározás, raktárkapacitás maximalizálása. Először az állványzatot és a raktár működését határozzuk meg. Ezután kerül az elkészült raktártechnológiához igazodva az épületre minden egyéb fontos és komfortos elem.

 

Az önhordó raktárcsarnokok felszerelhetőek ipari kapukkal, nyílászárókkal, felülvilágítókkal, csatornával.

raktársátor méretezés

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

Sátortervező

önhordó raktársátor
raktársátor méretezés
raktársátor sátorkönyv

Ajánlatunk két sor raklapos állványt tartalmaz. Plusz tárolási felület ez Önnek, gyorsabban és hatékonyan működik a raktársátor.

A raktársátor tervezővel egyszerűen és gyorsan adhatja meg a szükséges paramétereket ahhoz, hogy naprakész és gyors ajánlatot tudjunk adni Önnek. A kalkulátor használat egyszerű. Ön a felkínált menüpontok alapján tudja megadni a tervezett raktársátor vagy könnyűszerkezetes önhordó raktár adatait. Forduljon hozzánk bizalommal és egy rendkívül új technológiára tudunk majd ajánlatot adni Önöknek.

Dexion HI280 polcrendszer

A rendszer előnyei:

 

MIÉRT VÁSÁROLJON INKÁBB DEXION HI280 AS KÖNNYŰ POLCOS ÁLLVÁNYT?

 • Ez a Dexion termék olcsóbb mint az után gyártott Salgó polcos állvány.
 • Budapesti raktárunkban teljes méretválaszték található.
 • Országos kiszállítás, szerelés.
 • Gyorsabb összeépíthetősége van, mint a csavaros Dexion polcnak.
 • Tálcák 25 mm enként akaszthatóak.
 • A polcok teherbírása 120kg - 310 kg közt több lépcsőben választható.
 • Az állványlétrák terhelhetősége minimum 1200 kg.
 • Tetszőleges funkcióval látható el, az Ön változó igényeihez igazodva.
 • Garancia, minőség
 • Európai gyártás ( észak ).
 • Tervezési segédlet,szerelési segédlet.

 

 

CSAVARMENTES, KAPCSOLHATÓ HI280 ÁLLVÁNY A MAI KOR ELVÁRÁSAINAK MEGFELELŐEN TERVEZETT ÉS LEGYÁRTOTT MAGAS MINŐSÉGŰ POLCRENDSZER.

A RENDSZER KÖNNYEN ÉS GYORSAN SZERELHETŐ - ÍGY ÖN KÖLTSÉGET CSÖKKENTHET ÉS IDŐT NYERHET A SZERELÉSNÉL.

A CSAVARMENTES DEXION ÁLLVÁNYRENDSZER TEHERBÍRÁSA NAGYOBB, MINT A CSAVAROS ÁLLVÁNYOKÉ.

FELÜLETKEZELÉSÉT MODERN SZENDZIMIR HORGANYZÁSOS TECHNOLÓGIÁVAL KEZELIK.

MIÉRT AJÁNLJUK ÖNNEK EZT A TERMÉKET?

MERT HISZÜNK ABBAN, HOGY VANNAK ÜGYFELEINK AKIK TUDJÁK, HOGY AZ OPTIMÁLIS ÁLLVÁNYRENDSZER AZ NEM A LEGOLCSÓBB ÁLLVÁNYRENDSZER.

A HI280 KÖNNYŰ POLCOS ÁLLVÁNYOK VERSENYKÉPES ÁRON A LEGJOBB MŰSZAKI TARTALMAT HORDOZZÁK MAGUKBAN.

MEGTISZTELŐ SZÁMUNKRA HA FELVESZI VELÜNK A KAPCSOLATOT - AJÁNLATOT ADHATUNK.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

AMENNYIBEN AZ ÁLLVÁNYOK TERVEZÉSÉNÉL VAGY HASZNÁLATUK KÖZBEN EGYEDI IGÉNYEK LÉPNEK FEL, A GYÁRI KIEGÉSZÍTŐ ELEMEK KIMERÍTHETETLEN VÁLASZTÉKA ÁLL AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE. ÍGY EGYEDI FUNKCIÓKKAL LÁTHATJA EL AZ ÁLLVÁNYRENDSZERÉT ÉS TEHETI RUGALMASSÁ A MŰKÖDÉST.

HI280 polc

HI280 polc

HI280 polc

HI280 polc

HI280 polc

HI280 polc

HI280

HI kieg 001

HI280 polcrendszer

A HI280 állványrendszer egy kapcsolható polcrendszer. A polclapok rögzítése gyorsan és egyszerűen megoldható, csavaros rögzítést nem igényelnek. Az egyszerű és gyors szerelhetőség miatt a polclapok a későbbiek során is tetszőlegesen és egyedi kiosztás szerint variálhatóak. Az állványrendszer alapjai a polcok és keretek, melyek horganyzott alapanyagból készülnek. Variálható kialakítása, sok felhasználási területet biztosít.

 • egyszintes polcrendszer
 • két vagy többszintes állványrendszer
 • dobozos vagy ömlesztett áru tárolása

Az állvány elemeit horganyzott acélból, teljesen automatizált gyártósoron gyártják, ennek eredménye a magas és egységes minőségű termék. Mivel hátsó merevítőkre, andráskeresztekre nincs szükség, az állványmélységnek megfelelő maximális tárolófelület kihasználható. A mélységi méret 300 mm-től 800 mm-ig, a mezőszélesség 900 mm-től, 1290 mm-ig terjedhet. A standard kivitelű oszlop magassága 1000-től 4600 mm-ig változtatható. A maximális polcterhelhetőség 75 kg -tól 140 kg-ig terjed. A HI 280 polcrendszer számottevő kiegészítővel rendelkezik.

Standard méretválaszték

 • Polcmélység: 300, 400, 500, 600, 800 mm
 • Polcszélesség: 900, 1000, 1290 mm
 • Oszlopmagasság: 2100 mm, 2300 mm, 2500 mm, 3000 mm

A polcrendszerhez többféle kiegészítő elem rendelhető:

 • polcerősítők
 • fiókok, kihúzható tálcák, fiókos blokkok
 • oldal- és hátfallemezek
 • oldal- és hátfalrácsok
 • zárható ajtók
 • polcosztók
 • lehullás elleni védők

Egyedi kérésre a HI280-as polcrendszerből a hosszú fesztávú, nagyobb teherbírású kivitel is elérhető. Ilyen kialakításban akár 2500 mm mezőszélesség és 350 kg teherbírás is megoldható.

Raktársátor leírás

A Raktársátor fogalmát saját fejlesztéseinknek köszönhetően, napjainkra jelentősen átformáltuk - plusz tartalommal töltöttük fel. Ön egy olyan sátorhoz jut, mely plusz teljesítményekkel rendelkezik:

Tervezésnél a magyarországi szabályok és keretek betartása a legfontosabb számunkra. Az általunk telepített raktársátor sátorkönyvvel rendelkezik minden esetben. Jelenleg a CE papírral és kivitelezői nyilatkozattal rendelkező sátrak nem szabályosak és az üzemeltetés teljes felelőssége a tulajdonosé.

Sátorkönyv és üzemeltetés alapja a statikai méretezés, mellyel minden raktársátor rendelkezik.

A telepítés megtervezésének első fontos pontja, hogy hová és milyen minőségű aljzatra telepíthetjük a sátrat.Ezek lehetnek:

 • Aszfalt
 • Viakolor
 • Beton

Az elhelyezésnél figyelembe kell venni a raktársátor működését, ki- és beszállítást, tűzvédelmi előírásokat.

A tartószerkezetet egy raktártechnikai megoldás adja:

A fenti rendszereket úgy is használhatja, hogy az eredetileg tervezett ipari raktársátor alapterületet nem veszíti el és az állványok további plusz tárolási kapacitást adnak Önnek. Példa: 12,5 méter széles és 30 méter hosszú raktársátor alapterületén 375 m2 pakolhatunk. Keystones raktársátorban 375 m2 áll rendelkezésre és további 132 darab EUR palettát akár 1200Kg os rakomány súllyal raktározhatunk.

Ipari raktársátrainkban modern tervezésnek köszönhetően a fémszerkezet fokozottan ellenáll a környezeti hatásoknak.

 • A hagyományos raktársátorral összehasonlítva 5 - 8 szor több alapanyagot használunk fel a sátorcsarnok kialakítására.

Héjalások (borítások): A tető minden esetben ponyva borítás. Az oldalfalak lehetnek ponyva, trapézlemez vagy szendvicspanel.

Design, színek: Nincsenek megkötések.

Gyártás: A raktársátor gyártása 4 - 6 hét alatt kivitelezhető és szállítható. Az állványrendszereket európai gyártóktól, a ponyva alapanyagát Spanyolországból szerezzük be. Az egyedi fémszerkezetek, felületkezelés, ponyva kialakítása, trapézlemez, tervezés - egyszóval minden amit csak lehet - magyarországi gyártás.

Telepítés: A Raktársátor szerkezete 4- 12 nap telepíthető. Ez több mint az általános raktársátor 1 -2 napos telepítési ideje, de jóval rövidebb mint egy csarnokszerkezet telepítési ideje.

Garancia: A sátor teljes fémszerkezetére és az állványrendszerre 5 év garanciát vállalunk. A ponyva anyagára ( UV, szövés, stb.) 5 év garanciát vállalunk.

Összefoglalva: A műszaki tartalomnak nincsenek korlátai. Maximálisan a megrendelői igényekhez alkalmazkodó tervezéssel egy nagyon magasan optimalizált tárolási kapacitás alakítható ki.

Méretek szélességre: igény szerint.

Méretek hosszúságra: igény szerint.

Méretek magasságra: igény szerint.

KERESSE FEL TÁRSASÁGUNK IGÉNYEIVEL ÉS MI AZ ÖN INFORMÁCIÓIT BIZALMASAN KEZELVE A LEGOPTIMÁLISABB AJÁNLATOT FOGJUK ELKÉSZÍTENI.

ÍGY ÉPÜL A RAKTÁRSÁTOR

Raktársátor
Raktársátor

 

raktársátor méretezésraktársátor sátorkönyv 00001

SSátor007

SSátor008

SSátor007

SSátor002

SSátor003

Sátorkönyv

A SZABÁLYOS ÉS FELELŐSSÉGTELJES MŰKÖDTETÉS FELTÉTELE A SÁTORKÖNYV.

 

Sátorkönyvet megfelelő engedélyek birtokában levő szakember adhatja ki. Az engedélyeztetés legfontosabb része a gyártást is megelőző szakmai szempontok szerinti statikai méretezés.A méretezés kiterjed az állványok terhelésének-, hó- és szélteher ellenőrzésére. A megfelelő méretezések szerint legyártott szerkezetet felépítve és a teljes kivitelezést leellenőrizve kapjuk meg a sátorkönyvet. A sátorkönyv érvényességi ideje 36 hónap - amennyiben a sátor nem kerül átépítésre. A felépítési hely jellegét is érdemes megvizsgálni az esetleges áttelepítés esetén.

 

Mivel a raktársátor, sátorcsarnok nem építési engedély köteles, így a sátorkönyvben feljegyzett havi szemrevételezéssel tarthatjuk üzemben amíg szükségünk van a sátorra.

 

Nem javasoljuk csak ÉMI engedéllyel rendelkező sátor beszerzését a későbbi felelősségi kérdések miatt - a sátorkönyv a megfelelő szakmai kontrolt biztosítja.

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.