Fém polcrendszer

Fém polcrendszer

Rövid leírás

A fém polcrendszer kis alkatrészek és normál alkatrészek tárolására alkalmas, hasznos raktártechnikai megoldás. Az állványrendszer stabilitását és hosszútávú használatát a csavarkötések biztosítják. Az ilyen típusú polcrendszerek az igényeknek megfelelően, rugalmasan telepíthetők. A fix polcok állíthatósága alkalmanként fontos lehet, mivel a tárolt alkatrészek mérete változhat. Megrendelői részről elvárható, hogy a belmagasságok megváltoztatásra kerüljenek a terméknek megfelelően az adott helyen. Ezt az igény polckapocs használatával tudjuk megoldani.
A fix kialakítások nem változnak például: irattárakban, csavar és szerszám tárolásnál. A polckiosztás változhat képek, autóalkatrészek tárolásakor.
Az egységeket Ön alkatrészenként összeválogathatja vagy megvásárolhatja egységcsomagban és a fém polcrendszer ár elérhető polc árkalkulátor segítségével is. A polcméretek és -típusok széles skálája áll rendelkezésre. Számos kiegészítőt is választhatunk a rendszerhez. Polcosztó, hátfal, hátfalrács, kidőlésgátló, ajtó …

Kérje egyedi árajánlatunkat!
Dokumentumokat, fotókat itt töltheti fel.

Fém polcrendszer alkatrész információk:

Fémpolc tálca

Fémpolc

Fémpolc lapjaink akár dupla erősítéssel is el vannak látva. Terhelésnek megfelelően.

Fémpolc saroklemez

Tudta, hogy a saroklemez már hosszú ideje acélból készül? Nem alumínium.

Fémpolc lábprofil

Fém polcrendszer láb

Megsúgjuk: A festett lábprofil kevésbé érzékeny a párára mint a horganyzott fémpolc láb.

Polclapok és lábak leírása, méretek:

 Fémpolc – Vízszintesen beszerelt elem, melyen tároljuk az elhelyezni kívánt elemeket, termékeket. A polclapok élei megfelelő élhajlításokkal vannak ellátva. Homlokfelületen 2 hajlítás, oldalt pedig egy – egy hajlítás. A polcok merevségét a terhelés függvényében egy vagy két darab merevítőborda látja el. A polcok méretei nagyon változatosak.

Mélység: 300, 400, 450, 500, 600, 800 mm. A hossza pedig: 900, 1000 és  1200 mm is lehet.

 Fontos megjegyezni, hogy a fém polcrendszer nem tartalmaz pozdorja vagy fa elemeket. A falapok használata tűzvédelmi és tartóssági kérdéseket vet fel.

Fémpolc láb – lábprofil. Többféle méretben választható ( 35x35, 36x36, 40x60 mm ) a terhelésnek megfelelően. A láb hossza: 1981 mm, 2440 mm, 3048 mm.
Lábprofil felhasználható a következő kialakításokhoz: állványok, kocsik, asztali székek, munkapadok, válaszfalak, padló szerkezetek, mozgó létrák, könyvespolcok, szállítószalagok, keretek számára és sok más elemhez az Ön igényeinek és ötleteinek megfelelően.

Fém polcrendszer előnyei.

Fém polcrendszer

A fém polcrendszer előnyei:

  • Csavarkötésnek köszönhetően nincs andráskereszt és stabil.
  • Átépítéskor nem csökken a stabilitása.
  • Szereléskor tetszőleges polcmagasság állítható be.
  • A nagyobb anyák és csavarok miatt a merevebb építőelemek merevebbek.

Miért válassza a fém polcrendszert?

  • Tesztelt anyagokból készült.
  • Speciálisan előkezelt a rozsda és a korrózió elleni védelem érdekében.
  • Kemény kopásálló festett bevonat.
  • Bármikor raktárkészletről bővíthető rendszer.